Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden güzel söz duymak

Rüyada birinden güzel söz duymak

Rüyada birinden güzel söz duymak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, durumunuzun iyileşeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinden güzel söz duymak gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel söz duymak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak bilge ve alim kimse haline geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinden güzel söz duymak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardımının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada güzel sözler duymak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments