Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel söz duymak

Rüyada güzel söz duymak

Rüyada güzel söz duymak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerinin günden güne açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel söz duymak gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak eline geçen paraları tutamayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinden güzel söz duymak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada güzel söz duymak sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada güzel sözler duymak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments