Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine güzel söz söylemek

Rüyada birine güzel söz söylemek

Rüyada birine güzel söz söylemek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada birine güzel söz söylemek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Rüyada birine güzel söz söylemek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz söylemek eşlerin ayrılacağına, kariyer sahibi olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada birine söz söylemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine söz söylemek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dini sözler söylemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada söz söylemek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa söz söylemek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments