Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel saat görmek

Rüyada güzel saat görmek

Rüyada güzel saat görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sözleri tutulacağına, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada güzel saat gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Rüyada güzel bir kol saati görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada çok güzel saat görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada güzel kol saati görmek birikiminin artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel saat görmek hayat boyu çok sevileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Rüyada koluna saat takmak büyük bir tartışma yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada markalı saat görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada saate bakmak para kazanmasına da vesile olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments