Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel saat görmek

Rüyada çok güzel saat görmek

Rüyada çok güzel saat görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel saat gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada güzel bir kol saati görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kol saati takmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel saat görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel saat görmek istediklerini elde edeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada birine saat hediye etmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada saat tamircisi görmek yüzünün de güleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada antika saat görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments