Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada markalı saat görmek

Rüyada markalı saat görmek

Rüyada markalı saat görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada markalı saat gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada markalı saat görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada marka çanta görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işarettir.

Rüyada marka ayakkabı görmek yollarının açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada marka görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba markası görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ünlü marka giymek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay markası görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim derdinin sona ereceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments