Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kokulu parfüm görmek

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kokulu parfüm gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada parfüm kokusu almak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm kokusu duymak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel parfüm koklamak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku almak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet eder.

Rüyada güzel koku sıkmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel koku duymak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku sürünmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments