Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati kolundan çıkarmak

Rüyada saati kolundan çıkarmak

Rüyada saati kolundan çıkarmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saati kolundan çıkarmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada kolundan saat çıkarmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada saati kolundan çıkarmak yetki sahibi olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sudan saat çıkarmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat çıkarmak yeni bir çevre edinileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kadın kol saati görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saat görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tahta kol saati görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments