Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koktuğunu görmek

Rüyada güzel koktuğunu görmek

Rüyada güzel koktuğunu görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel koktuğunu gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Rüyada güzel koktuğunu görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş peynir görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada kok kömür görmek işlerin daha kötüye gideceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada kokmuş çorap görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments