Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel birini öpmek

Rüyada güzel birini öpmek

Rüyada güzel birini öpmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada güzel birini öpmek gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Rüyada güzel kadın öpmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kız çocuğunun olacağına işarettir.

Rüyada güzel birini öpmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kızı öpmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir kadın öpmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzellik kremi görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments