Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kadın öpmek

Rüyada güzel bir kadın öpmek

Rüyada güzel bir kadın öpmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarını aşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadın öpmek gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Rüyada güzel bir kadını öpmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada güzel kadın öpmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadın öpmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kızı öpmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel birini öpmek yeni kararlar alınacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kızı öpmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalettir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kadın görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments