Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kızı öpmek

Rüyada güzel bir kızı öpmek

Rüyada güzel bir kızı öpmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hasret giderileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada güzel kızı öpmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kızı öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kadını öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada güzel birini öpmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada güzel kadın öpmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, işlerinin ters gideceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadın öpmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızla konuşmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments