Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bi kızı öpmek

Rüyada güzel bi kızı öpmek

Rüyada güzel bi kızı öpmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada güzel bi kızı öpmek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada güzel bi kızı öpmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada güzel kızı öpmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına inanılır.

Rüyada güzel birini öpmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, şansın önünün kesileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada güzel kadın öpmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kadını öpmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kadın öpmek kötülerin uzaklaştırılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments