Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kadını öpmek

Rüyada güzel bir kadını öpmek

Rüyada güzel bir kadını öpmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada güzel bir kadın öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada güzel kadın öpmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına yorulur.

Rüyada güzel bi kızı öpmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada güzel birini öpmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada güzel kızı öpmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntısından kurtulacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kadın görmek işlerin yolundan çıkacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments