Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzellik kremi görmek

Rüyada güzellik kremi görmek

Rüyada güzellik kremi görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzellik kremi gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada güzellik kremi görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada krem peynir görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, umutsuz olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada krem rengi görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada krem şanti görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına alamet eder.

Rüyada krem rengi renk görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yeni adımlar atacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada krem rengi ayakkabı görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Rüyada krem halı görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada krem renkli gelinlik görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments