Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kadın görmek

Rüyada güzel kadın görmek

Rüyada güzel kadın görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada güzel kadın gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada güzel giyimli kadın görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, terfi alacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek moralin bozulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının güzelleştiğini görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir kadın görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada güzel kadın görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments