Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kadın görmek

Rüyada güzel bir kadın görmek

Rüyada güzel bir kadın görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kadın gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Rüyada iki güzel kadın görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, haberler alacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadınla öpüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel giyinmiş kadın görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalettir.

Rüyada güzel bi kadın görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işaret eder.

Rüyada güzel bir kadına sarılmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını öpmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments