Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kıza sarılmak

Rüyada güzel bir kıza sarılmak

Rüyada güzel bir kıza sarılmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kızla konuşmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kızla öpüşmek duygusallığın ön plana çıkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel kızla nişanlanmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada güzel kızla gezmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını güzel görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada kızını çok güzel görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments