Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinlere yem vermek

Rüyada güvercinlere yem vermek

Rüyada güvercinlere yem vermek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada güvercine yem vermek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yemi görmek alınganlıkların hasıl olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine delalettir.

Rüyada güvercinlere yem vermek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem atmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mülkiyetinin de artacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yemi görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada hindi yem vermek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yem vermek boş yere korku duyulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada balıklara yem olmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments