Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi yem vermek

Rüyada hindi yem vermek

Rüyada hindi yem vermek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada hindi yem vermek gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada hindi yem vermek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hindiye yem vermek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan eti yememek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek yemi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemlik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yemlik toplamak güzel ve doğru işler yapacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık yemi görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments