Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine yem vermek

Rüyada güvercine yem vermek

Rüyada güvercine yem vermek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada güvercine yem vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Rüyada güvercinlere yem vermek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinlere yem atmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yemi görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulur.

Rüyada güvercine yem vermek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yem atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yemek yemeye gitmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin yavaşlayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada civciv yemi görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yemen görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments