Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yem vermek

Rüyada tavuk yem vermek

Rüyada tavuk yem vermek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, darlığa düşeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, küslükleri bitireceğine, bereketli yağmurlara, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yem vermek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada tavuk yemi görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada tavuğa yem vermek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk yememek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalettir.

Rüyada tavuk yem vermek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tavuklara yem vermek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemlik otu toplamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments