Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada kelebek konduğunu görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara konduğunu görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments