Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek çok başarılı olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek eskileri yâd edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulur.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments