Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yemen görmek

Rüyada beyaz yemen görmek

Rüyada beyaz yemen görmek kötü günler yaşayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yemen gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada beyaz yemlik görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, önün açılacağına inanılır.

Rüyada beyaz yemen görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada timsaha yem olmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördeklere yem vermek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada baykuşa yem vermek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada balığa yem atmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments