Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine ekmek vermek

Rüyada güvercine ekmek vermek

Rüyada güvercine ekmek vermek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada güvercine ekmek vermek gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada güvercinlere ekmek vermek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercine ekmek vermek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Rüyada güvercin ve kumru görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, düzeninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kaçtığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments