Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kaçtığını görmek

Rüyada güvercin kaçtığını görmek

Rüyada güvercin kaçtığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kaçtığını gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kaçırmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, can bulacağına yorulur.

Rüyada güvercin kaçtığını görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada güvercinle konuşmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin başını koparmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek işlerin yavaşlayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada yılan ve güvercin görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments