Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinlere ekmek vermek

Rüyada güvercinlere ekmek vermek

Rüyada güvercinlere ekmek vermek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada güvercinlere ekmek vermek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, darda kalacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada güvercinlere ekmek vermek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, eşit davranılacağına yorulur.

Rüyada güvercine ekmek vermek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin topluluğu görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek anne babayla ters düşüleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin güvercin görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada öpüşen güvercin görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments