Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde güvercin tutmak

Rüyada elinde güvercin tutmak

Rüyada elinde güvercin tutmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada elinde güvercin tutmak kızına daima sahip çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada güvercini elinde tutmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak çaresiz durumlara düşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin elde tutmak yolunun açılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada güvercini tutmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin tutmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin tutmak işlerin sürekli büyüyeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments