Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinlere ekmek atmak

Rüyada güvercinlere ekmek atmak

Rüyada güvercinlere ekmek atmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, büyük zararlar getireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinlere yem atmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercine ekmek vermek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinlere ekmek vermek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe tekme atmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, insanlara küsüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada martılara ekmek atmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments