Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinler yakalamak

Rüyada güvercinler yakalamak

Rüyada güvercinler yakalamak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, zararın telafi edileceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada güvercinler yakalamak gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak itibarının ve makamının artacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde güvercin yakalamak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, halinin iyi olduğuna rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments