Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yumurtası görmek

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, durumun değişmesine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, para kazanmaya başlayacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işarettir.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments