Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek hasret içinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtasını gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası görmek kötü günler geçireceğine, yaşamına renk geleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, dertlerine çare bulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments