Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yumurtası görmek

Rüyada güvercin yumurtası görmek

Rüyada güvercin yumurtası görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ailesinden hayır göreceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, bedeninin de iyileşeceğine yorulur.

Rüyada güvercin yumurtası gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, malının ve kazancının tam olacağına inanılır.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, huzurlu günlerin biteceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments