Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kazancının günbegün artacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, doyasıya sefasını süreceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak adının her yerde geçeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek daima ona hürmet göstereceğine, onları gücendireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalettir.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments