Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yumurtası kırmak

Rüyada güvercin yumurtası kırmak

Rüyada güvercin yumurtası kırmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, başarı ve zafer kazanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yağda yumurta kırmak yeni projelerin ve planların tutacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bozuk yumurta kırmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, malvarlığının çok daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yumurtası kırmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içine yumurta kırmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yumurta kırmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments