Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yumurtasını görmek

Rüyada güvercin yumurtasını görmek

Rüyada güvercin yumurtasını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtasını gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, iyi halin geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments