Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yumurtaları görmek

Rüyada güvercin yumurtaları görmek

Rüyada güvercin yumurtaları görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sağlık içinde yaşanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada güvercin yumurtaları gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek yanlış yatırımlar yapacağına, önünün kapanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kötü duygularını yeneceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek hem ün sahibi olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Rüyada güvercin yumurtası görmek güven kaybına uğrayacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, geçim derdine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments