Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yumurtası toplamak

Rüyada güvercin yumurtası toplamak

Rüyada güvercin yumurtası toplamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak çok sevileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada güvercin yumurtası görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments