Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yumurta görmek

Rüyada güvercin ve yumurta görmek

Rüyada güvercin ve yumurta görmek bol kazançlı günler geçireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, renk ve eğlence geleceğine, büyük başarılara kazanılacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve yumurta gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak iç sıkıntınızın azalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurta görmek iş kaybı yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, büyük problemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada güvercin yumurtasını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yalan söylemeye inanılır.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtasını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments