Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz güvercin görmek

Rüyada tüysüz güvercin görmek

Rüyada tüysüz güvercin görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, en yüksek makamlara oturacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tüysüz güvercin gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada tüysüz güvercin görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada tüyleri ürpermek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada tüylü siyah yılan görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, mal ve para kazanılacağına, şansın ve bahtın da açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü kedi görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada tüylü bacak görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tüylü örümcek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hırpalanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments