Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin tüyü görmek

Rüyada güvercin tüyü görmek

Rüyada güvercin tüyü görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada güvercin tüyü yolmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüysüz güvercin görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada güvercin tüyü görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada tüylü fare görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok para kazanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tüysüz köpek görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada vücutta tüy görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Rüyada tüylü tavuk görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, içinin de rahat edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada yüzde tüy görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, huzura kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments