Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kumru kuşu görmek

Rüyada evde kumru kuşu görmek

Rüyada evde kumru kuşu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, planların tutmayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada evde kumru kuşu gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada evde kumru kuşu görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kumru kuşları görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kumru kuşu öldürmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kumru görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada kumru beslemek kimseye haksızlık etmeyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Rüyada kumru sesi duymak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kumru görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kumru görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments