Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede kumru görmek

Rüyada pencerede kumru görmek

Rüyada pencerede kumru görmek çok iyi giden işlerin duracağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada pencerede kumru gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada pencerede kumru görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok mutlu edeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Rüyada kumruya yem vermek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve kumru görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kumru yakalamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada güvercin kumru görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına işarettir.

Rüyada kumru sesi duymak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kumru görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sorunlarını bitireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada kumru görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments