Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kumru görmek

Rüyada siyah kumru görmek

Rüyada siyah kumru görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kumru gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada siyah kumru görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işlerinde kara geçeceğine, mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada bir çift kumru görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kumru sevmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumru öldürmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumru kuşları görmek planlarının gerçekleşeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumru görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada hasta kumru görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada kumru kuşu öldürmek başarılar elde edileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments