Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik kıyafeti giymek

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada güvenlik kamerası görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada bayan güvenlik görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, maddi güç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada özel güvenlik görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments