Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvenlik kamerası görmek

Rüyada güvenlik kamerası görmek

Rüyada güvenlik kamerası görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada güvenlik kamerası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada güvenlik kamerası görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Rüyada güvenlik kıyafeti giymek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada güvenlikçi olmak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada özel güvenlik olmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel güvenlik görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada güvenlik görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments