Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşten korunmak

Rüyada güneşten korunmak

Rüyada güneşten korunmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çirkin bir iş yapmaya, beğenilen işlere imza atacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Rüyada güneşten korunmak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada güneşten korunmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korunmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada aslan tarafından korunmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok daha mutlu olunacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada şeytandan korunmak fırsatların heba edileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada selden korunmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulur.

Rüyada köpek tarafından korunmak kötü işlere girmeyeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments