Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü bulmak

Rüyada güneş gözlüğü bulmak

Rüyada güneş gözlüğü bulmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlük almak evlerin ayrılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak korkularını yeneceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü denemek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments