Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, moralinin düzeleceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük tamir etmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek yeni yollara girileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments